Производство и печат на опаковки

Нова база за производство на флексибилни пакувања во ТИЗ Пловдив со вкупна површина од 13 217м

Вие го определувате акцентот!

Вакуум фолија за пакување во мека и тврда фолија. 

Пакувајте со нас!

INTRAMA e воспоставен производител на фолии и кеси за вакуум амбалажа.

Опрема за професионални кујни

Беспрекорен квалитет

Богата понуда

Индивидуални решенија

Етикети

INTRAMA е специјализирана за производство на самолепливи етикети во ролна. Технологија на печат UV -Flexo.

Сигурен сервис

И најдобрата машина има потреба од одржување.

Ние ја правиме храната повредна!

Придонесуваме за спречување на загуба на прехранбени производи, зачувување на нивниот квалитет и зголемување на нивната вредност.

Нашето производство

Производство на термоформни линии, уреди за автоматско полнење, филтри за бариери, вреќи за пакување со вакуум, етикети со самолепливи и софтвер

Флексибилни решенија за флексибилно пакување!

Последни новости

INTRAMA доби BRC сертификат класа "А" за производство и печатење на флексибилни пакувања

INTRAMA доби BRC сертификат "А" за производство и печатење на флексибилна амбалажа во новоизградената високотехнолошка фабрика во економската зона Тракија, област Пловдив.

Прочети повече

05 юни 2019

Лабораторија за флексибилни пакувања на ИНТРАМА

Главниот приоритет на INTRAMA е континуирано само-подобрување и гаранција за постојано висок квалитет на произведените пакети.

Прочети повече

22 юни 2018

Kое пакување е вистинското?

INTRAMA е компанија со 25 години искуство во производство и маркетинг на флексибилни полимерни пакувања. Како специјалисти во оваа област, ние ќе споделиме со вас како да бидете сигурни дека го користите вистинскиот полимер пакет.

Прочети повече

21 юни 2018

Иницијатива Save Food

Во INTRAMA сме горди, што нашата компанија стана дел од глобалната иницијатива SAVE FOOD –сојуз на заинтересираните истомисленици од целиот свет за борба против исфрлањето на прехранбен отпад.

Прочети повече

28 ноем. 2016

За компанијата

Производство на автоматски линии за пакување, до 18-слојни бариера фолии, вакуум коверти, етикети со самолепливи и софтвер.