TDP-225W

KONFIGURIMI STANDART :

8MB SDRAM, 4MB Flash, LCD, Internet, USB 2.0, microSD card slot per memorie deri ne 4 GB

Te dhenat kryesore :

• PRINTER PER BARCODE me printim Direct Thermal.
• Gjeresia max. e printimit –  52 mm.
• Shpejtesia max. e printimit –  127 mm/sekond.
• Gjatesia max. e printimit –   2286 mm.
• Rezolucioni – 203 dpi.
• Kapaciteti per etikete deri ne - 165 mm
• Software etiketimi Windows CD „Bartender Ultra Lite”.
• Opsionet: Modul peel-off dhe preres gijotine
Garancia:
• Printeri: 2 vjet. Ofrohet dhe servis gjate dhe pas mbarimit te garancise.
• Koka e printerit: 25 km (1 milion inc) ose 12 muaj, kush vjen e para.