Lam In

Filma të laminuar

Të gjitha filmat tanë Lam In janë trajtuar me corona e cila siguron efikasitet dhe cilësi maksimale në proceset e laminimit. Lam In janë prodhuar në rrula jumbo me max. gjerësi prej 1350 mm. Këto filma mund të përdoren nga shtypi ose kompanitë konvertuese.   

      

• Film me shumë shtresa trajtuar me corona

• Barriera të ndryshme mbrojtëse: të lartë, të mesëm ose të vogël

• Trashësia: 20 – 65 µm

• Gamë të gjerë ngjyrash

• I përshtatshëm për laminim me PET, PP, OPA, alumini, letër dhe të tjera 

• Funksionalitet i gjerë: i vulosur, hapje e lehtë, anti-mjegull, i rikthyeshëm