Ndërtesa e Parë Sod

17.08.2016

Në gusht të vitit 2016, INTRAMA inaguroi Ndërtimin e Parë Sodin e parë të fabrikës së saj të re në Zonën Ekonomike të Trakisë, Plovdiv, Bullgari.

Investimi i planifikuar është rreth 20 milionë leva dhe do të sigurojë rreth 110 vende pune. Investimi është rezultat i zhvillimit afatgjatë, të qëndrueshëm dhe të suksesshëm të INTRAMA në Bullgari dhe synon të rrisë kapacitetin ekzistues të prodhimit të kompanisë në Plovdiv.

Projekti siguron ndërtimin e një ndërmarrje të teknologjisë së lartë për prodhimin dhe printimin e paketimit fleksibël. Prodhimi, logjistika, depoja dhe zyrat administrative do të ndërtohen një sipërfaqe prej 13 217 m2.