Lajme

INTRAMA beri prezantimin e Zgjidhjeve Fleksibel per paketime Flexo ne Tirana Biznes Park, ne Shqiperi.

INTRAMA beri prezantimin e Zgjidhjeve Fleksibel per paketime Flexo ne Tirana Biznes Park, ne Shqiperi. Te pranishmit u njohen me linjen e plote te INTRAMA per produkte te prera qe perbehej, nga makina termoformuese INTRAMA Accent + transportierin INTRAMA Beluga + preresen BIzerba A650

Прочети повече

15 март 2019

INTRAMA ka fituar cmimin e paketimit me te mire

INTRAMA eshte fituesja e cmimit Prize Pack 2018 ne konkursin kombetar qe zhvillohet per paketimiet me te mira ne kategorine “Plastika dhe materialet perberese”, kjo fitore perkon me pervjetorin e dhjete te ketij konkursi.

Прочети повече

13 ноем. 2018

INTRAMA ne MEATMANIA & SIHRE

MEATMANIA – Holli 1 / Stenda C14 SIHRE – Holl1 6 / Stenda B4

Прочети повече

05 окт. 2018

INTRAMA në MEATMANIA & SIHRE 2017

INTRAMA mori pjesë në panairin ndërkombëtar MEATMANIA dhe SIHRE, Sofia nga 8th deri 11th Nëntor.

Прочети повече

16 ноем. 2017

Fabrika e re për paketimin fleksibël të INTRAMA ka hapur dyert

Fabrika e re e INTRAMA në "Zonën Ekonomike të Trakisë" - Plovdiv ka hapur dyert dhe ka filluar operimin.

Прочети повече

11 юли 2017

INTRAMA investoi në makinen e re flexo - print

Si rezultat i këtij investimi të ri, INTRAMA u ofron klientëve të saj printim flexo në 8 ngjyra të etiketave në rrula me kushte më të shkurtra të shpërndarjes.

Прочети повече

07 юни 2017