INTRAMA ne MEATMANIA & SIHRE

Nga  dt 7 deri 10 Nentor ne Inter Expo Center, Sofie Bullgari do te mbahet panairi internacional  MEATMANIA dhe SIHRE.   

Do ishim te lumtur tju prisnim ne stenden INTRAMA ne MEATMANIA dhe t’iu prenatojme Zgjidhje Flexibel perPaketime Flexibel:

  •            Makine termoformuese paketimi MAP dhe vakum
  •            Pajisje e automatizur ngarkimi te produkteve me feta
  •            Filma per Termoformuese, Tray Sealers dhe Flowpack
  •            Qese Vakumi
  •            Cilesi e larte Flexo-Print per film ne paketim flexibel 
  •            Zgjidhej inovatime dhe terheqese per Etiketa

 

Ju do te keni mundesine te njiheni me tendencat e fundit ne pajisjet e prodhimit industrial dhe shitjen me pakice te prodhuara nga partneret tane : BIZERBA, HENKELMAN, HOLAC, FREY, ITALIAN PACK, LORENZO BARROSO, PRICER, TSC and others. 

 

MEATMANIA – Holli 1 / Stenda C14

 

Ne te njejten kohe produktet tona HoReCa per kuzhina profesionale do jene prezente ne SIHRE:

 

SIHRE – Holl1 6 / Stenda B4

 

Shpreojme t’iu takojme atje!